}

ÖPPETIDER

Helgfria Vardagar

Månd-Fred: 06:00 – 18:00
Lördag: 09:00 – 13:00
Söndag: Stängt

Ring oss direkt!

MENY

Hem » Tjänster » Måleri- & golvtjänst

Få arbetet utfört av kvalificerade målare o golvläggare

Att hitta rätt kulör och produkt är inte alltid lätt. Vi erbjuder professionell vägledning och vill du även ha hjälp med att måla så hjälper vi givetvis till med det också.

Höglandets Måleri & Golv har kompetens att utföra alla förekommande målningsarbeten in- och utvändigt, nybyggnation och renovering, på alla typer av byggnader. Målaryrket har gått i arv i generationer och vi är stolta över mängden nöjda kunder som finns på höglandet som vi haft förmånen att få hjälpa genom åren.

Anlita oss när du vill ha hjälp med ditt måleriarbete. Höglandets Måleri & Golv´s hantverkare är utbildade med en lång och bred erfarenhet av att måla både stora och små målningsuppdrag. Vi arbetar mot dig som företagskund, BRF eller privatkund och erbjuder det mesta inom målningsarbeten.

Höglandets Måleri & Golv  erbjuder allt inom golventreprenörskap, såväl läggning av plastmattor, trägolv, heltäckningsmattor och linoleum som golvslipning. När du vänder dig till oss väljer du kvalitet, omsorg och ansvar. Vi ser till att utföra våra uppdrag till högsta möjliga kvalitet.

Plattsättning ställer stora krav på den som utför arbetet i form av erfarenhet, kompetens och materialkännedom. Framförallt när man arbetar med våtutrymmen är det mycket viktigt att alla delar hamnar på rätt plats och att arbetet utförs enligt konstens alla regler.

 

Kontakta oss för mer information och offert
Marcus Nilsson

Marcus Nilsson

Höglandets Måleri & Golv

070-988 13 22
Skicka e-post